Lien’s Solextocht

Zie je het al voor je?
15 van die mafkezen met z’n allen op een solexje door Den Bosch sjeesen??? Watch out familie Broeks is arriving!! Als het niet noodzakelijk is in Den Bosch te zijn op zondag a.s. dan zou ik zeggen: WEGBLIJVEN!!! Niet dat ik aan m’n eigen kwaliteiten op een solexje twijfel, maar er zijn er een aantal onder ons waarvan ik het toch iets anders in schat. Broer-lief heeft een dagje in Den Bosch georganiseerd en met een groepje van een man of 15 (allemaal familie) gaan we dus op solexjes rondtoeren. Hopelijk blijft het weer net zo lekker als nu, want als de regen er met bakken uitvalt, is de lol er ook snel af……. Natuurlijk een erg leuk initiatief en JA……..daar zijn wij altijd wel voor te vinden. Onderweg nog een uitgebreide lunch en aan het einde van de middag een bier-proeverij. Dat wordt dus voor een aantal van ons ‘zo zat as nen malleier noar huis’ oftwel stomdronken voor iedereen van boven de rivieren. :-). Hoe hard zouden die dingen eigenlijk kunnen? Halen we de 15km per uur? Ik heb werkelijk geen idee!!! Maar goed, dat weet ik jullie allemaal na dit weekend te vertellen. De voorpret is in ieder geval al begonnen………kan niet wachten om iedereen te zien, met ongetwijfeld rare outfits. Hoorde in ieder geval al dat er rare sjaals en helmpjes gehuurd zouden zijn! In dat geval: DE FOTO’s VOLGEN! :-).
Tuut-tuut (of zit er geen toeter op een solex?)

Uncategorized

2 comments on “Lien’s Solextocht”

  1. Lien

    “Willempie hoor je overal…..Willempie is een raar geval……ik wed dat niemand weet, hoe of ik heet……..dat kan me niet schee-ee-eelen!…..lalalalalalala”
    Past toch wel bij Lotte? Zo’n Solex?

  2. Marcel

    Heee Willempie!!!

Comments are closed.