Lien’s polsband

Ja hoor………’t is zover……..Lien heeft een blessure!
Niks ernstigs hoor, alleen hééééél onhandig. M’n rechter pols doet al een tijdje (zo’n 1,5 maand) moeilijk. “ohoh….RSI” was m’n eerste gedachte. En onder het welbekende motto ‘het is vanzelf gekomen, dus het zal ook vanzelf weer wel overgaan’ gewoon blijven doorlopen natuurlijk. Het gevolg is dat het steeds erger wordt en dat de pijnscheuten inmiddels voelbaar zijn tot in m’n tenen. Deze week, terwijl ik toch met dochter-lief bij de huisarts moest zijn, toch maar even na laten kijken. Conclusie: OVERBELAST! Geen RSI, wat voor mij al een hele opluchting is. Maar hoe kom je dan van een overbelaste pols af???? “Gewoon rust nemen” zul je denken. Nou ik kan je zeggen, dat dat niet meevalt, zo niet onmogelijk is. Alles (behalve schrijven) doe ik rechts!!!! Strijken, stofzuigen, de boodschappen (jaha…..ook Lien heeft huishoudelijke taken)……en dan niet te vergeten zoon-lief die absoluut nog geen zin heeft om meer dan 2 tot 3 stapjes los te zetten. Dat is nog best een heel gesjouw voor een overbelaste pols!!!
Ik zou alvast kunnen stoppen met loggen, computeren, sms-en :-)…….krijg ik zeker geen muis-arm of sms-duim. Geen optie dus!!!
Nee Lien heeft snel (op advies van de dokter) een polsband aangeschaft en hoopt zo de belasting zo laag mogelijk te houden. Nu maar hopen dat het helpt.
En verder???? Niet zeuren, gewoon doorgaan!