A1GP – Zandvoort

Zo……..man-lief is de deur uit……..om 08h00 vanochtend al!
Om vervolgens een heel weekend te vertoeven op het circuit van Zandvoort. Niet om zelf enige sport uit te oefenen hoor! Het drinken van liters bier en het kijken naar voorbij scheurende auto’s zal ongeveer de enige beweging zijn die ze zullen hebben. Misschien nog het lopen van hun hotelkamer naar een dichtsbijzijnde kroeg of restaurant maar dan zal het toch echt ver over zijn. Teruglopen wordt waarschijnlijk al een groter probleem, want dat zal eerder op ‘rollen’ uitdraaien vrees ik. Jammer dat de ‘Lindeclub-caravan’ nog niet is geleverd, was ook een goede optie geweest voor de ‘guys’ om in te slapen ;-).
Afijn…….Lien heeft een weekend alleenrecht op kids en kat! En dat gaat prima. Big Boy (de kat) doet het ontzettend goed en Senna & Jens……..tja………die vragen de nodige aandacht, maar dat gaat ook wel lukken. Jens slaapt, Senna wilde een filmpje kijken en Boy ligt voor het toetsenbord te knorren en te kijken wat er allemaal beweegt op het beeldscherm. Blijkbaar erg interessant en ik zit te wachten op de eerste aanval ;-).
De mannen hebben er erg mooi weer op en da’s natuurlijk wel super! Ook voor ons ‘achterblijvers’ trouwens!!! Heerlijk even naar buiten straks, kids laten uitrazen, mams in het zonnetje…..komt helemaal goed. Enneh……..1 ding is zeker………ik word vannacht niet wakker van gesnurk! Nou ja…….hoogstens wat gesnurk, gebrom of geknor van de kat dan :-)……