Gezusters Elleboog

“Heb je die ellebogen van Lien wel eens gezien?”,
zegt goede vriend B. zaterdagavond op de surprise-party van z’n vriendin, “Die botten steken echt helemaal uit!” Nouja alsof er niks interessanters te bespreken valt dan hoe mijn ellebogen eruit zien!! Bovendien ben ik blij dat ik m’n botten zie en dat er geen 3 kilo vet overheen zit!! “Niet op reageren” denk ik vervolgens “dan verandert het onderwerp vanzelf”. Maar helaas………niks was minder waar. Zus-lief was vervolgens de klos en werd ook onderworpen aan een ‘elleboog-inspectie’. En wat denk je??? Ja hoor, zij heeft dezelfde uitstekende botjes als ik! Zal wel een familie-issue zijn dan……..
Even later werden haar ellebogen zelfs op de foto gezet en ik kan je vertellen……….dat ziet er hééééél erg raar uit……..zo’n foto van 2 ellebogen! Er waren weinig mensen die konden raden wat het nou was wat er op die foto stond….. Wel een leuk spelletje 🙂
En ondertussen zit ik mooi met een ellebogen-trauma! Iedere keer als ik voor een spiegel sta, kijk ik toch even of ze er nou echt zo puntig, bottig & lelijk uitzien. Tja, waar je je toch niet allemaal druk om kunt maken he?! Weet je wat B.: “WEN D’R MAAR AAN”! Ben niet van plan mezelf 20 kilo dikker te eten zodat ze bedekt zijn met een sponzig stukje vet!
Gegroet,
L.Elleboog

2 replies on “Gezusters Elleboog”

Comments are closed.