Struisvogelpolitiek

Wat ben ik er toch goed in!!!!
“Wat??? Huh??? 80??? v.d. Langstraat???” reageer ik als mensen vragen hoe het gaat met de trainingen. Ik wil het gewoon niet weten dat het al over 1,5 week is. Ik doe gewoon alsof we nog wéken te gaan hebben en heb het liefst dat niemand me eraan herinnert. En waarom? Nou, omdat ik zo langszamerhand in m’n broek schijt bij het idee dat ik het écht moet gaan doen. Dat ik met m’n grote mond een jaar geleden tegen de buuv heb gezegd dat we dat klusje maar es moesten gaan klaren na het krijgen van 2 kindjes. Min of meer om te bewijzen dat onze lichamen dat nog best aankunnen, na 2x dikke toeter, 2x uitgerekte spieren, 2x bevallen en 2x zo’n 18 kilo te zijn aangekomen en weer te zijn afgevallen. Waarom verzin ik toch altijd van die stompzinnige dingen. En de buuv? Nou da’s helemaal een mooi verhaal………die heeft het hele jaar gedacht dat ik er niet tegenop zag en dat ik die 80 wel even zou lopen. Nou wat blijkt? Lien krijgt de kriebels, Lien wil eigenlijk helemaal geen zere voeten, zere kuiten, zere bovenbenen, zere billen……..oftewel een lichaam wat de eerste dagen na de 80 niet meer helemaal lekker functioneert! En dat is nog in het meest gunstige geval!!
En toch ga ik van start! No matter what! Hopelijk zijn de weergoden ons een beetje goed gezint de 9e september! Een beetje regen overleven we ook nog wel, maar die stortbuien van de afgelopen dagen…….huilen met de pet op!!
Maar tot volgende week zaterdag duw ik gewoon m’n kop in ‘t zand. Die struisvogelpolitiek bevalt me wel……….en mocht ik de eindstreep niet halen ga ik gewoon verder met die politiek! De 80 gelopen???? Ik???? Nou eh……..een stukje ervan…….

4 replies on “Struisvogelpolitiek”

Allé Reneeke……ze noemen me niet voor niks Lotte!! Wat betekent dat je bij mij alles kan verwachten, zelfs dat ik door vermoeidheid struikel en idd met m’n hoofd tussen de straatklinkers beland. En geloof me……ik heb het ‘s-nachts allemaal al de revue zien passeren….de meest belachelijke ‘lotte-acties’…..nou maar hopen dat het bij dromen blijft 😉

Struisvogelpolitiek voor en na de 80 is prima maar doe het niet tijdens de 80…! Moeilijk lopen met je kop tussen de straatklinkers!

😉

Comments are closed.