Sonja Bakker??

Wat is dat toch met Sonja Bakker????
Iedereen kent haar opeens! Tenminste iedereen kent haar boek over afvallen…… Het schijnt helemaal super te zijn. Ik had voordat m’n schoonmoeder me het boek liet zien, nog nooit van het mens gehoord. En nu? Nou, in 1x hoor ik alleen maar ‘Sonja Bakker’ om me heen…… Prima hoor, daar niet van! Als dat dé manier van lijnen is, dan moeten m’n familie en vrienden het zeker niet laten. En ik moet toegeven, het boek ziet er goed uit. Geen rare dingen die je moet klaarmaken en je hoeft zeker geen honger te lijden. Alleen niet snoepen natuurlijk, da’s duidelijk. Niet dat ik enige intentie heb om ook het dieet te gaan volgen hoor………..!! Neu, da’s niks voor mij! Ik doe niet aan de lijn……..kan ik niet…….wil ik niet……..en boven alles………ik vind het niet nodig! Ik zit goed in m’n vel (een beetje te goed op sommige plaatsen ;-)) en dat wil ik zo houden. Ik ben moeder van 2 kindjes en dat mogen ze best zien. Natuurlijk kijk ook ik met heimwee terug naar die foto’s van voor de zwangerschappen…….strakke buik……..strakke billen……….maar ach……..ik kan me er gewoon niet toe zetten om daar iets aan te doen. Bovendien krijg ik dat niet terug door te lijnen. Ik ben zeker niet te zwaar, alleen de buik- en bilspieren moeten worden getraind. Ik ben er ook van overtuigd dat lijnen alleen niet genoeg is. Je moet bewegen……..veel bewegen………sporten……….spieren trainen. Tja en dat maakt het geheel nou zo moeilijk. Ik train voor de 80, loop 2x in de week tussen de 10 en 15 km. Dat is wel bewegen, maar ook daar krijg ik geen strakke buikspieren van. Ik zal gewoon op de grond moeten gaan liggen en die verdomde ‘Kwalitatief-Uitermate-Teleurstellende’ oefeningen moeten doen!!! En daar ben ik slecht in……….oftewel……….ik wil het niet, ik wil het niet, ik wil het niet!!!!

5 replies on “Sonja Bakker??”

Heee?!? Niet om het een of ander hoor, maar van aardappelen val je echt wel af…..kijk maar naar mij!!!!
*Kuchkuch…..
Enne…..een Fons ken ik nog van “Happy Days”…..Heeeee!

Ik blijf maar tegen mezelf zeggen: “volgende week is het wel droog!”
Hou op man, ik krijg helemaal de zenuwen als het zo regent!!! Dan ga ik niet eens van start….heb ik straks nog een longontsteking ook…..
Leuk….Lotte loopt de 80…..een normaal mens heeft dan zere voeten en spierpijn en ik zou in het ziekenhuis belanden met een longontsteking!
Ik ga een fonds oprichten: “help Lien de 80 door!”

Psies, hartstikke mooi die teugels!! Maar als het zulk weer is volgende week, dan weet ik niet of ik wel met jou mee wil lopen. Nat, man!! Jullie drijven weg… Zijn de putten daar in Wolluk en omstreken wel Lotte-proef???

ohoo….3 dagen aardappels, wat zullen ze gemopperd, gevloekt en slecht gegeten hebben 😉 Die Lindeman & Linde-lady’s!!!
Groot gelijk dat je bent gestopt!!! Enneh….van aardappels val je niet af!!!! Geloof me nou…..je moet gewoon sporten en niet snoepen. Dus dat wordt meelopen met mij, die hele 80 km…..hihi….geintje! En die teugels??? Die staan je gewoon goed!!! WEG MET SONJA BAKKER…Zo…ik heb gezegd….

Mooi gezegt, ik sluit me er bij aan! Na vorige week 3 dagen de aardappels van Sonja Bakker gegeten te hebben (Ja, lees 3 avonden achter elkaar aardappels op tafel in Huize Linde, auw!) Was ik er een donderdag wel weer klaar mee. En je vindt het natuurlijk niet vreemd als ik zeg dat de rest was daar nog gelukkiger mee was dan ik zelf. Dus tijdens de omhelzing (waar de handen wat bij gingen zakken) als dank dat het Sonja-Bakker-Aardappel-tijdperk weer over was. Heb ik nog maar even voor de duidelijkheid ter hoogte van de welbekende “Teugels” aangeven; “Wen er maar aan, of we eten aardappels!” Dan weet jij wel waar die voor gekozen heeft….

Comments are closed.