kletspraat

We zitten met het gezin aan tafel te eten……..
Niet dat dat zo ongebruikelijk is, want eigenlijk eten we alleen op zaterdag (= frietdag) op de bank voor de TV. En ook dat is de laatste tijd geen optie, omdat Jens als nieuwe hobby “eten gooien” heeft uitgevonden. En ik kan je vertellen, het is niet leuk als de frietjes met appelmoes om je oren vliegen. In en om de eettafel kan hij toch minder schade aanrichten en is alles nog met een natte doek schoon te poetsen.
Afijn……een gewone doordeweekse dag en wij eten gewone “Hollandse pot” ………aan de eettafel……..en Marcel zit wat met Senna te dollen. Komt in 1x de opmerking: “Papa, niet zo van die kletspraat verkopen, dat doe je maar op je werk!”.
Eigenlijk best brutaal, maar ik proestte het uit van het lachen en Marcel eigenlijk ook. Maar het gekke is natuurlijk wel dat ze het van íemand gehoord moet hebben. Zoiets verzint een drie-jarige kleuter niet zomaar zelf. Ohoh…..wat worden we weer met onszelf geconfronteerd……en wat hebben kleine ‘potjes’ toch grote oren!!!!

8 replies on “kletspraat”

D’r is er maar ééntje die het haar echt goed kan leren!!! Noem geen namen maar het begint met een P en eindigt met atrick….. 😉

Ik zet deze entry alvast even in mijn agenda, ok?
P.S…..28 augustus 2009 valt op een vrijdag, kunnen we gelijk een biertje gaan drinken 😉

Tja, en dan hebben we het nog niet over “vet cool”, “écht nie” & “welles/nietes” gehad.
Eén ding is zeker, haar geheugen is prima in orde! En dat kan voor papa & mama nog wel es nadelig gaan uitpakken in de toekomst….hihi….niet te veel beloven dus…..
En die opmerking??? Nou….die heeft ze vast van papa 😉

Prachtig toch zo’n opmerking!! Getuigt van oplettendheid en een goed geheugen…!

PS: ze heeft die opmerking niet van mij. 😉

Comments are closed.