Wordfeud

Lien heeft een nieuwe verslaving. Wordfeud. Voor wie geen idee heeft waar ik het over heb: online Scrabble via de slimme telefoon. De Iphone in mijn geval. Normaal ben ik niet zo van apps. Manlief is hier van de gadgets, van de electronica en van alles er om heen. Dat maakt mij lui. Ik weet niks van de televisies, van de computers, van de PS3, de Wii of de mediacenter. Ik weet hoe ze aan moeten en verder houdt het snel op. Je kunt nu eenmaal ook niet overal verstand van hebben, denk ik dan maar. Alle apparaten waar “Miele” op staat, begrijp ik hartstikke goed en daar kom ik al een heel eind mee. De rest laat ik met liefde aan Man over. Het is zijn ding, dus dan moet hij ook maar zorgen dat het werkt. En dat doet’ie graag hoor……vooral het aanschaffen van al die nieuwe dingen!
Voordat er echter weer iets nieuws in huis komt, gaat er heel wat gezucht van mijn kant aan vooraf. Ik weet dat Man z’n verlanglijstjes altijd aanzienlijk langer zijn dan de mijne. En dan heb ik het nog niet over de prijscategorie gehad waar zijn spulletjes in vallen. Ben ik nog blij met een nieuwe lipstick van hooguit 15 euro, heeft hij weer een Sonos system van 400 euro bovenaan staan. Denk ik aan een nieuw tosti-ijzer voor zo’n 50 euro, heeft hij alweer bedacht dat die nieuwe Iphone 4S wel interessant is. Ach ja, ik ga er niet te lang op door, want dit wist ik natuurlijk al lang voordat ik 2 jaar geleden “JA” zei in het stadhuis.
Maar goed, even terug naar de apps. In dit geval de Wordfeud app. Zoals ik al zei wordt mijn telefoon overladen met apps die Man, al dan niet gratis, voor mij download. Ik doe er niks mee. Het irriteert me alleen maar dat m’n telefoon zo belachelijk vol staat met icoontjes waarvan ik niet weet wat ik ermee moet. Zo schrok ik, samen met de rest van mijn collega’s, mezelf gisteren het apelazerus toen ik een sms-je ontving. Had’ie weer een belachelijke ringtone geinstalleerd waarvan iedereen in de lach schoot en ik een rooie biet kreeg. Voor schut gewoon. Dat is Man. Als hij erbij was geweest, had’ie het hardst gelachen van allemaal.*als je dit leest lieve Man: ik strijk je hemden niet meer, voordat die belachelijke ringtone eraf is*
Maar dat Wordfeud hè, dat spelleke is toch zo leuk! Momenteel ben ik het met 6 mensen tegelijk aan het spelen. Dat kan dus gewoon. Heb je geen tijd, dan ga je gewoon verder op het moment dat het wel lukt. ‘s-Avonds bijvoorbeeld als de kindjes op één oor liggen en er geen bal op TV is. Je kunt het trouwens ook heel gemakkelijk combineren met TV-kijken, vind ik zelf. Toch haalde ik in eerste instantie ook m’n neus op toen Man me vertelde wat er nu weer was bijgezet op mijn telefoon. Wat moest ik daar nou weer mee?? Maar ik moet hier op terug komen. Het is echt leuk en echt verslavend. Eindelijk eens iets wat ik kan en wat ik leuk vind. Nu nog de rest van de zooi eraf zien te krijgen, maar dat komt vast goed *zolang er maar genoeg ongestreken hemden liggen*!

One thought on “Wordfeud

  1. simone

    ik zal je straks eens even uitnodigen! Ik ben nl. ook verslaafd 😉

Comments are closed.