Leve de SMS!

“Goed aangekomen, mooi hotel en het wordt vandaag 43 graden! Het is nu al snikheet! En het zwembad-water is zo warm dat het aanvoelt als soep!” was de eerste SMS deze morgen die ik ontving van zus-lief. Ze is gisteren vertrokken naar Turkije met een nichtje van ons…….een ‘meidenvakantie’! Kei-leuk natuurlijk, maar ik mis haar altijd al voordat ze maar vertrokken is. We kunnen elkaar gerust de hele week niet zien, maar weten dat ik niet even bij d’r kan binnenlopen is toch anders. Of eerlijkgzegd is het andersom…..weten dat ze niet ieder moment bij mij kan binnenlopen…. Dat is nl. iets wat ze regelmatig doet, net na het eten……..even helpen met de kindjes in bad doen enzo! Erg gezellig altijd…
Maar nu zit ze dus in een zéééééér warm en zonnig Turkije. Een heel eind weg! Zonder man, 2 blonde Hollandse dames………oppassen geblazen dus!
Gelukkig is het een type, of betergezegd zijn het allebei van die types, die hun mondje wel kunnen roeren, lekker nuchter zijn en zich niet in 7 sloten tegelijk zullen bevinden, maar toch…. Ze is en blijft m’n kleine zusje, ondanks haar 34 jaar! Gelukkig bestaat er tegenwoordig SMS!!! Ik heb haar dan ook teruggestuurd: “Nou als er dan een hoop mannen in het zwembad zijn, dan heb je soep met ballen!”