Poeh Poeh

Wat een ochtend!
Thuis verliep eigenlijk alles vlekkeloos…… Mams, kids…..alles was op tijd wakker, zelfs Marcel! Het heeft er dus ook echt niet aan gelegen dat ik te laat was weggereden…..10 voor 8 zat Lien in de auto. Ik wil vervolgens de snelweg opdraaien en ja hoor…….file!!! 3 kwartier stil gestaan met de motor uit!!! De zon schijnt weer es…….zodra die wat te laag staat ‘s-ochtends zijn er altijd van die slapers die niet opletten, met als gevolg ‘une accident terrible’. Ziekenauto’s, politie, sleepwagens….ik heb ze allemaal gezien vanochtend.
En tja 3 kwartier stilstaan haal je echt niet meer in door ff flink door te trappen als je dan uiteindelijk wat vrij asfalt tegenkomt. Najaa……dan maar wat later vandaag!
Zij het niet dat het hier op de zaak ook niet vlekkeloos verloopt………printer heeft weer kuren waardoor ik niet verder kan! Dan maar even snel een logje plaatsen ;-)….
Ik denk dat ik mezelf vandaag maar es heel rustig ga houden en mezelf zeker niet druk ga maken! Het helpt niks en blijkbaar moet het gewoon zo zijn……
De goden zorgen gewoon voor een rustige opstart na m’n vakantie! Thnx…..

One reply on “Poeh Poeh”

Comments are closed.