Categories
Zomaar

Oxxio Deel II

Mijn Oxxio-verhaal krijgt een vervolg……….

Beste Alien,

Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet bent te spreken over één van onze verkopers. Het is niet de bedoeling dat onze verkopers opdringerig over komen. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken uw postcode en huisnummer door te geven via ****@oxxio.nl. Op deze manier kunnen we terugvinden wie er bij u aan de deur is geweest en deze persoon aanspreken op zijn gedrag.
Wij willen u bedanken voor het kenbaar maken van uw klacht. Op deze manier leren we wat onze verbeterpunten zijn en kunnen wij hier aan werken.

Met vriendelijke groet,

Fabienne
De Oxxiomedewerker

Beste Fabienne,

Allereerst bedankt voor uw reactie en het doet mij goed te lezen/zien dat Oxxio zich bekommert om zijn eventueel toekomstige klanten. U zult het er maar druk mee hebben. Met dat volgen van alle informatie over Oxxio op het wereldwijde web. Dat u dan uitgerekend op mijn blog terecht komt, is mij een waar genoegen.
Mijn standpunt is echter nog steeds hetzelfde. Een toekomstige klant zult u er in dit geval niet bij krijgen. In tegendeel.
Wat mij echter wel verbaasd is dat uw bedrijf zich ook nog bezighoudt met matennaaierij. U vraagt mij om mijn huisnummer en postcode door te geven zodat u uw personeel kunt aanspreken op hun gedrag.
Natuurlijk ga ik dit niet doen. Dat gaat zelfs mij, de anti-Oxxio-persoon, iets te ver. Ik ga deze (waarschijnlijk) student die het financieel al hard te halen heeft, er niet nog eens extra bijlappen.
Wellicht is het een betere optie dat u in de eerste plaats beter gekwalificeerd personeel aanneemt en anders uw beloningssysteem aanpast, zodat deze “verkopers” niet tot het uiterste hoeven te gaan om een paar rottige centjes te verdienen. Maar dat is mijn bescheiden persoonlijke mening.
In ieder geval waardeer ik het dat u de moeite heeft genomen te reageren op mijn blog en ik wens u nog een prachtige loopbaan toe als Oxxio-Web-Detective.

Met vriendelijke groet,
Lien

PS: ik hoop op z’n minst dat u zich een betere kapper kunt veroorloven dan uw verkoper

One reply on “Oxxio Deel II”

Mmmm, wat zou je voornaam zijn als je website begint met ALINE (.broeks.net). Ik ben dus bang dat voor Fabienne een rol als web-detective ook geen zoden aan de dijk gaat zetten als ze beginnen met “Beste Alien”. Wellicht kan ze langs de deur om klanten te werven?

Comments are closed.