Lien & ‘kleine’ crimineeltjes

Je zal maar 3 jaar oud zijn……….en net zindelijk………na al die keren dat je ouders je hebben aangespoord om toch zeker niet in je broek te plassen! Zo trots als een pauw dat je geen luier meer aan hoeft, ga je voortaan op pad met papa & mama! En dan gebeurt het dat je nodig moet plassen!!!!! En wat zie je als 3-jarige peuter?????? BOSJES!!!! “Hartstikke goed!”, moet mama gedacht hebben……..ook helemaal trots dat hij toch zeker niet in z’n broek heeft geplast! Maar wat doet zo’n zwaargestoorde malloot van een politie-agent die dit ziet? Nou………..die geeft de kleine van 3 een boete van 75 euro! In één woord “SCHANDALIG”!!!!!!
Kom op zeg…………..GA BOEVEN VANGEN!
Mijn mening is in ieder geval dat ze bij de politie hoognodig de prioriteiten op de juiste manier moeten leren stellen. De agent die dit heeft gedaan, heeft ongetwijfeld zelf (nog) geen kinderen. Die weet niet hoeveel moeite het soms kost om je koter van die pampers af te krijgen. Het joch zou gewoon van schrik weer in z’n broek gaan plassen! Nee, daar zit je als ouders op te wachten. Als het mijn kind zou zijn geweest, dan zou ik mooi alle pamper-kosten wekelijks op het politie-bureau gaan declareren!
Maar gelukkig gaat het hier niet om één van mijn kinderen. De jongste lukt het net om “bahbah” te zeggen als heel z’n broek vol zit en Senna wil alleen maar op nette schone WC’s plassen……….óf op haar potje (lees: troon!). De bosjes??? Neu…..dat is niks voor mijn ‘prinsesje’ :-).