Lien & Criminelen

Ik heb al eens gelogd over het feit dat Nederlanders het hoogste IQ-gemiddelde van Europa hebben…en dat wij helemaal terecht onze Belgen-moppen tappen! Nou, als ik dan vandaag op Nu.nl weer lees dat ze verdomme de verkeerde gevangene hebben vrijgelaten, dan begin ik toch echt in het bovenstaande te geloven! Niet dat ik de Hollanders vrijpleit van zulke taferelen hoor, gezien de ontsnapte TBS-ers van de laatste tijd. Maar een vrijlatingsprocedure aanpassen en dan nog de verkeerde door de deur naar buiten laten wandelen, sorry…………dat vind ik toch echt te zot voor woorden. En we hebben het dan niet over een huis-, tuin- & keuken-tasjes-dief hoor! Nee een crimineel die zit voor gewapende overvallen etc. Lekker dat zo’n type weer op vrije voeten rondloopt.
Misschien oordeel ik te hard, maar a) het personeel dat dit geflikt heeft, moeten ze meteen ontslaan en b) als ze die crimineel ooit nog te pakken krijgen, dan zou ik hem geísoleerd levenslang opsluiten! Opzouten met die mafkezen…….
Hetzelfde gemieter met al die pedofielen. Zeker in België is het de laatste tijd weer raak! En ze kunnen dan van alles uithalen, maar van kinderen moeten ze toch werkelijk met hun poten afblijven!!!! Gewoon castreren die handel en in de krant de plaats en het tijdstip noemen waar ze ‘m weer loslaten, dan lost dat probleem zich vanzelf op……..
En terwijl ik dit log begin ik al te koken. Nee, ze kunnen alles uit m’n huis jatten en dan ben ik zeker NIET BLIJ, maar als ze aan m’n kinderen komen, nou dan is de wereld nog niet klaar met LIEN……en zeker niet als ik weet wie het geflikt heeft!
Dus……….alle idioten op deze aardkloot……….WATCH OUT!!!!!!