Categories
Zomaar

Het Weekend

Wat een heerlijk en rommelig weekend hebben we achter de rug. Nou ja, achter de rug niet echt natuurlijk. Het is pas zondagochtend. We hebben dus nog een dagje. Maar wat is het vandaag triest weer buiten. Sjonge…..lang leve de vakantie. Gelukkig kunnen de kindjes morgen naar de BSO. Daar is voldoende georganiseerd om ze de hele dag te vermaken. Nog 1 weekje werken voor mij en dan heb ik ook lekker een hele week vakantie. Hopelijk trekt de temperatuur de komende week wat bij en drijven de buien naar een ander continent. Al zijn ze maar weg uit Brabant ;-). Na die paar mooie dagen van afgelopen week, was ik al redelijk gewend aan het buiten-eten, buiten-zitten, buiten-rommelen en het buiten-spelen van de kids. Gaat vandaag niet lukken. Helaas.
Koninginnedag begon voor ons met de aubade op het Raadhuisplein. Gaan we altijd even naartoe, ondanks het feit dat onze school niet aan die activiteit deelneemt. Meestal zijn er toch genoeg klasgenootjes van onze kids om het toch even leuk te hebben, mee te zingen en ballonnen op te laten. Maar helaas. Deze keer dus niet. We hebben, om precies te zijn, 1 meisje gezien van onze basisschool. Dat was het. En koud, lieve mensen, koud dat het was. Brrrrr…….
Het evenementen terrein hebben we ‘s-middags dus maar even overgeslagen. Om met die regen op een drassig grasveld te gaan lopen en naar een rommelmarkt te kijken (waar achteraf 1 kraam stond), zag ik niet zo zitten. Het werd de Makro! Ja, je moet wat. En als er ergens te shoppen valt, ben ik wel te porren :). Waarschijnlijk heb ik aangevoeld dat we dit weer zouden krijgen, want ik heb van die hippe gebloemde regelaarzen voor mezelf gekocht. Of was dat wellicht de Goden verzoeken??????
Afijn, een volle kar en een lege portemonnee later, waren we aan het begin van de avond weer thuis. Om toch nog even een bezoekje aan de feesttent op het evenementen terrein te brengen. De Playback-show begon net en de kids keken hun ogen uit. Er waren nog meer kindjes van school en het was best heel gezellig eigenlijk. Het bier smaakte goed en iedereen had het naar z’n zin. Toen we uiteindelijk besloten om de kids op bed te gaan leggen, konden we Dochter niet zo snel vinden en voelde ik de biertjes al aardig zitten……duidelijk niks meer gewend. Dochter vond het zo gezellig dat ze gisteren de hele dag vroeg of we weer zouden gaan. Maar 2 avonden achter elkaar om 10 uur naar bed, dat trekt ons dametje niet. En ik de volgende dag ook niet (als ze niet te genieten is 😉 ).
Gisteren was vervolgens de officiële opening van de nieuwe kapsalon van zuslief. De zaak ziet er supermooi uit en voor iedereen stond er een glaasje Prosecco of een pilsje klaar…….met als gevolg dat deze dame al rond 11 uur aan de Prosecco zat. Het kan slechter…………
En voor vandaag? Ik denk dat er niks anders op zit dan m’n nieuwe laarzen te gaan testen…………..