Categories
Zomaar

Nog 1 nachtje slapen……..

……en dan wordt onze kleine grote Man 5 jaar! Alles staat klaar. De traktaties voor zowel school als de kindjes die op visite komen. De slingers en de ballonnen hangen. Z’n cadeau staat keurig onder een groot zeil te wachten.
Ik ben reuze benieuwd wat hij ervan gaat zeggen/vinden. Hij krijgt namelijk een skelter. Zo’n grote, weet u wel? Zo’n typisch stoer mannending waar al die kleine kereltjes razend op zijn. U begrijpt ongetwijfeld wiens idee dit cadeau was? Juist ja, van dat 1m85 grote kereltje :).
Maar……jaja er is een maar……..hij is niet blauw! En aangezien Zoon een zéér uitgesproken voorkeur heeft voor de kleur blauw, weet je dus maar nooit hoe hij het gaat vinden. Alhoewel ik inschat dat hij er reuzeblij mee gaat zijn. En anders heeft papa er een nieuw speeltje bij (kan toch eindelijk z’n motor eruit…..oeps)
Van opa en oma krijgt hij nog een kar die erachter moet. En van de andere opa en oma een skateboard! Dus hierbij een berichtje aan onze lieve buurtbewoners: maakt u zich de komende tijd uit de voeten, parkeer de auto’s niet te dicht tegen de stoep en kijk uit met oversteken ;-). Al zal ik proberen dat hij z’n rijkunsten zoveel mogelijk richting Eucalypta en Lambiek oefent….hihi…..”bad” is my middle-name.
Ik zal u verder mijn jaarlijks terugkerende bevallingsverhalen besparen, zo op de vooravond van. Ik merk namelijk dat ik daar iedere keer erg geneigd toe ben. Ik vind het heerlijk om het over de bevalling te hebben en ik vind het ook heerlijk om het van anderen te horen. Geen idee waarom. Misschien omdat het me heeft overtuigd van de oerkracht die vrouwen bezitten. Het heeft me trouwens ook deels van mijn angst voor de tandarts afgeholpen. Sja, kom op zeg, als ik 2 kids op de wereld kan zetten, dan kan ik ook wel tegen een kiesje laten boren zonder verdoving! Als ze tot 2x toe de boel daar beneden weer aan elkaar hebben moeten naaien, nou dan kan ik u vertellen dat een gaatje boren écht niks voorstelt! Maar genoeg geleuter……….want nu begin ik toch weer over die verdomde bevallingen!
Het wordt nu tijd om lekker te gaan slapen. Even uitrusten voordat het feestgedruis morgen losbarst. U zult de komende dagen weinig van mij lezen/horen. Te druk, te moe, te veel op te ruimen en te veel nieuwe cadeautjes die een plekje moeten krijgen.
Ik wens u allen dan ook maar vast een fijn weekend. Ik ga nu dromen (vast over de bevalling van 5 jaar terug ;-))