Categories
Zomaar

BMI & Gewicht: Ideaal

Tijdens het tanden poetsen afgelopen weekend constateerden Man en ik nogal lachend dat er met het spoelen een klein buikje over de rand van de wastafel hing. Van mij dan hè….dat buikJE van Man is tijdens zijn naturalisatie tot Brabander veranderd in MegaBUIK!
Het kan trouwens ook zo zijn dat de rand van mijn hipster misschien iets te strak zat, maar dat ter zijde. En jaja, ik ben van de hipsters. Niet dat u dat waarschijnlijk iets zal interesseren, maar toch. Ik vind ze fijn. Hipsters. En lekker zitten. Ook niet onbelangrijk. En dat de mannen onder u de meeste vrouwen wellicht het liefst in een tanga zien, dat snap ik ook, maar zoals u weet ben ik inmiddels ‘onder de pannen’ en geef ik tegenwoordig de voorkeur aan comfort. Afijn…..even genoeg details. Meer pikante informatie zal ik u besparen ;-).
Mijn buikje. Daar hadden we het over. Niet zo strak meer als vroeger, maar het mag er nog steeds zijn. Al zeg ik het zelf. Man had iets te veel plezier, vond ik dan toch.
Hij had zoveel lol, dat hij in de woonkamer gelijk maar even het balance-board van de Wii had geïnstalleerd. Ik moest er toch maar eens aan geloven. Aan de bodyscan. Al weken probeer ik het te vermijden. Misschien toch ook enigzins bang voor het resultaat. De waarheid kan soms hard zijn, mensen. En ik had al weken het idee dat mijn spijkerbroeken iets strakker zaten. De aanblik van dat kleine buikje bevestigde dan ook mijn vermoeden.
Aangezien wij een weegschaal niet in huis hebben, werd de bodyscan met beide handen aangegrepen door Man.
En wat denkt u? Na invoering van allerlei details als lengte, leeftijd en geslacht, ging het apparaat aan het rekenen. Resultaat: IDEAAL GEWICHT/BMI!!!! Ha!! Daar ging Man (met z’n flauwe grapjes :)).
Mijn poppetje bleef dan ook onveranderd in z’n originele vorm. De perfecte vorm. 🙂
Wat niet wegneemt dat ik aan het Wii-en ben geslagen. Het feit dat mijn broeken te strak zitten, kan ik ook niet eeuwig blijven negeren. Aerobics op de Wii. En skiën. En schansspringen. Ik vind het eigenlijk allemaal wel leuk. Nu oppassen dat ik niet té dun en té fit word ;-). Spierpijn heb ik alvast…….
Wat ben ik toch goed bezig.
Of zou het komen omdat ik binnenkort weer in bikini moet?????