Lien’s mobieltje

“Driekwart van de vrouwen worstelen met hun mobieltje”, lees ik op Nu.nl……….
Stiekem moet ik al lachen, want het is zó echt waar! Bij Lien is het zelfs nog erger, die worstelt met 2 mobieltjes…….1-tje privé en 1-tje van de zaak. Jaja……ben blijkbaar belangrijk genoeg om er ééntje van de zaak te krijgen, maar of dat nou positief of negatief is……….daar ben ik nog niet uit. Ondertussen loop ik dus gewoon rond met 2 van die dingen. En als je me vraagt wat ik er nou allemaal mee kan…………..nou…………ehhh…………..BELLEN!!…….SMS-en!!!!……….en foto’s maken!!!! Maar hoe ik dan vervolgens weer die foto’s op m’n PC krijg??………GEEN IDEE! En hoe ik nou nieuwe beltonen download op m’n mobieltje??……….GEEN IDEE!
Nee, Lien neemt gewoonweg niet de moeite om de gebruiksaanwijzing door te spitten. Bovendien heb ik man-lief die in no-time precies weet hoe alles werkt en het dan vervolgens wel voor me doet. Al krijg ik als ik te vaak zeur wel zo’n RTFM-blik……….oftewel……….een READ THE FUCKING MANUAL-blik. Tja en geef ‘m es ongelijk!
De ideale vrouwen-telefoon? Heel simpel………..als het design maar mooi genoeg is! Gewoon zo’n bling-bling toestel, waar ik mee kan bellen en sms-en, dan vindt Lien het allemaal al lang best. En het liefst heb ik er dan een stuk of 7, ééntje voor iedere dag en ééntje voor bij ieder outfit!

Ik bel je zomaar even op
Ik moet je even zeggen, ben waanzinnig gek op jou
Ik bel je zomaar even op
Er is niets op deze aarde waar ik zoveel van hou

Sorry voor de niet-Gordon-liefhebbers, maar het flitste gewoon in 1x door m’n hoofd 🙂

2 replies on “Lien’s mobieltje”

Ja, samsuffie…..dan doen we er weer waspoeder in…..ding weer kapot…..man-lief over de zeik……vrouw moet weer een nieuw mobieltje enz.enz.enz.
Nee, ze moeten zeker geen Miele op dat ding gaan zetten!!!

Comments are closed.