Categories
Zomaar

Slecht is my middle name

Yes! Laat die Lente maar komen! De verwachtingen zijn dat de middagtemperatuur deze week uit 2 cijfers gaat bestaan. > 10 dus :). En dat hoor ik graag. Het liefst zie ik het meteen doorschieten naar 20+, maar dat is dan weer omdat ik natuurlijk mijn nieuwe tuinmeubels maar al te graag in gebruik ga nemen. En och och wat is het toch een plaatje in onze tuin. Ben er zoooooo ontzettend blij mee. Maar goed ook want het geld wat ze ervoor vragen is ook geen kattenpis. Al kan het nog velen malen duurder hoor lieve mensen, dus ik klaag niet. Bovendien stond dit al een tijdje op ons verlanglijstje en het was geen overbodige luxe. Afgelopen zomer zijn er 2 mensen (natuurlijk visite, zoiets gebeurt altijd bij iemand anders) door onze tuinstoelen gezakt. Achteraf om te gieren natuurlijk, maar op dat moment op z’n lichts gezegd genant. Jammer genoeg heb ik er geen foto’s van :). Slecht is my middle name.
Wat er nog van overgebleven is, van onze ouwe hardhouten tuinset, is gisteren in stukken gezaagd. Dat wordt opgestookt in ‘onze’ vuurkorf (die nog moet worden aangeschaft, maar kleinigheidjes houd je altijd ;-)). Afvoeren naar de stort is immers duurder dan opstoken. Bovendien had ik het ‘evil’ plan om te wachten tot de wind richting de buren staat. U weet wel, die buren wie hun advocaat op ons hadden afgestuurd omdat we wilden uitbouwen. Eucalypta en Lambiek noemen wij ze. De buren hè, niet de advocaat. Nicknames :). Ik had het al vermeld. Slecht is my middle name. And I’m proud of it.
Verder hebben we eerlijkgezegd geen last van onze buren hoor. Echt niet. We horen ze niet, we zien ze niet. We hebben er geen gemak van, maar zeker ook geen last. Laten we dat vooral zo houden. De relatie was voor onze bouwplannen trouwens buitengewoon goed. Hoe vaak we geen complimenten naar ons hoofd hebben gekregen over het feit dat we zulke geweldige buren waren, die alles zo keurig bij hielden (lees: verf op de kozijnen en schone ramen). Niet te tellen. En hoe vaak ze dan lelijk deden over alle vorige bewoners! Inmiddels kunnen ze ons aan dat rijtje toevoegen. En eigenlijk kan ik dan maar 1 conclusie trekken: ze moeten eens zelf goed in de spiegel kijken voordat ze mensen van allerlei dingen betichten! Zo en dat is het laatste wat ik over Eucalypta en Lambiek kwijt wil. Dat ze maar 120 jaar oud mogen worden…….het liefst morgen! Oeps…….I’m bad!