Categories
Zomaar

Ik wens……

……iedereen langs deze weg een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2010 toe!

Zo 2010. Wat klinkt dat hè?! Ik zal het de komende tijd ook nog wel eens ergens verkeerd invullen. Het is altijd weer even wennen, zo’n nieuw jaartal. 2010…..en Man is 40. We hebben het overleefd. De hele oudjaarsdag en -nacht.
Ondanks dat het een rare en vervelende dag is om jarig te zijn, is het ook wel altijd heel gezellig dat iedereen zo net voor de jaarwisseling nog even een borrel komt drinken. Op Man en op het nieuwe jaar wat komen gaat. Even een samenkomst van familie en vrienden. Ongedwongen maar leuk. Wie komt die komt, wie niet kan, die kan niet…….simpel as that. Heel begrijpelijk op zo’n rare dag van het jaar. Toch is het wel opvallend hoeveel mensen toch de moeite nemen om even langs te wippen. Gezellig.
En al het vuurwerk wordt volgens Man speciaal voor hem afgestoken………..ahum……..natuurlijk!
Gisteravond heeft hij z’n hartje op kunnen halen. Mensen tegenover ons hadden supermooi vuurwerk. En dan heb ik het niet over een lullig pijlenpakketje van 100 of 200 euro. Nee, daar is zeker voor een paar duizend euro de lucht ingeschoten. En Man maar glimlachen…………speciaal voor z’n 40e verjaardag!
Heerlijk toch? Als je op je 40e nog steeds in sprookjes geloofd? 😉