Categories
Zomaar

Fijne Kerst!

Terwijl de sneeuw rondom ons huis in gestaag tempo wegsmelt, moeten tussendoor de boodschappen nog gehaald worden. En dat valt dus niet mee met een (nog een paar uurtjes) werkende Man, 2 kinderen thuis en gladde wegen. Al heb ik het idee dat de wegen (vast door al het gesmelt) inmiddels alweer wat begaanbaarder zijn geworden. Maar ik durf nog niet. As de dood dat ze me weg moeten duwen/slepen. Dat gebeurde ons namelijk maandagochtend meerdere malen. Man kwam eerst de oprit al nauwelijks af. En als we niet moesten dan waren we waarschijnlijk ook niet gegaan. Ik moest naar het ziekenhuis (niets ernstigs…….poep wegbrengen voor onderzoek…….en dat moest vers!) en meteen maar even mijn nieuwe rijbewijs ophalen wat al 1,5 week klaarlag en Man wilde meteen ook maar even langs de bandenspeciaalzaak om een afspraak voor het wisselen van de banden te maken. Veel te laat natuurlijk. Zoals gewoonlijk. Man is nooit zo snel in die zaken met als gevolg dat hij nu niet weet waar hij blijven moet op z’n gewone banden, die behoorlijk breed en daardoor behoorlijk glad zijn. Vooral op het laatste adres (de bandenspeciaalzaak) hebben de heren de nodige lol gehad toen Man en ik weg probeerden te komen. Zonder succes. Natuurlijk! Met 3 man sterk kwamen ze even duwen. Voor schut joh! Maar goed we reden weer. Hadden we eerder zo moeten doen. Dan had ik vast van angst al veel eerder in het potje kunnen poepen………..
Afijn waarschijnlijk iets te veel informatie waar u helemaal niet op zit te wachten :)!
De boodschappen…….ik heb in tijden niet zoveel gelopen. Heerlijk hoor, daar niet van. Tevoet naar het centrum van Sprang-city om de bakker, de slager, de groenteboer, de drogist en de supermarkt een bezoekje te brengen. En dat iedere dag. Ik zeg…….moet er iedere winter liggen…….zoveel sneeuw! Is goed voor m’n conditie. Nadeel is wel dat ik steeds geneigd ben om veel te veel spullen mee te nemen. Niet rekening houdend met het feit dat dat dus in een boodschappentas mee naar huis gesjouwd moeten worden. Pure fitness, ik zweer het u!
En dan schijnt het over 2 daagjes ook nog eens Kerst te zijn. Hoera!
Ik wens u dan ook allemaal hele fijne, gezellige en hopelijk witte Kerstdagen toe. Geniet van alles wat u onderneemt, eet en drinkt. En geniet vooral van elkaar, van je gezin en van je familie!