Lien’s vroege ochtend

Lekker…….m’n vrije vrijdag……..tenminste……..dat dacht ik!
Marcel moest naar Groningen vandaag…….conclusie……..VROEG UIT BED!!! “Nou, da’s mooi” dacht Lien “dan kan ik nog lekker blijven liggen tot de kindjes wakker zijn!”. Normaalgesproken (de afgelopen dagen tenminste) is dat tussen 07h00 en 07h30. Nog steeds héééél erg vroeg voor sommigen onder ons. Echter voor ‘huize De Kock’ zijn dat al zeer aangename tijden om wakker te worden.
Nou ehh…..dat liep dus even anders……05h50!!!!! En Jens begon te huilen. Mijn eerste gedachte “ja……dááááág Jens…….je blijft nog maar even in je bedje liggen…….mama komt wel over een uurtje of zo!” Maar die vlieger ging niet op! Wat bleek……..’t ventje had hoge koorts! Even getroost, geknuffeld, drinken gegeven, een paracetamol in z’n poeperd en nu ligt hij weer als een roosje te slapen. Maar mams niet natuurlijk, die is uitwakker net als onze dochter trouwens. Nou, dan maar meteen aan de slag…….ben ik mooi klaar met alles als het warmer begint te worden buiten. Aan ieder nadeel zit ook een voordeel zie je wel :-).
Straks snel met m’n witvis-benen de zon in………wie weet worden ze toch nog een beetje bruin!

2 replies on “Lien’s vroege ochtend”

Maak je niet druk……mijn benen zijn een kwalitatief hoogwaardig product……oftewel……verkleuren niet! De enige kleur die ze (buiten wit) nog krijgen is blauw! (heb ongeveer net zoveel blauwe plekken als moedervlekken :-))

Niet te bruin he!!
De dresscode de 15e is namelijk korte broek/rok en teva’s
of een andere varriant op de jezusschandalen.
En tjaa, daar doen witvis-benen het natuurlijk erg leuk bij!!!

Comments are closed.