Lien’s lege hoofd

M’n hoofd is leeg……….en toch zit ik te loggen!
Ik type gewoonweg maar wat en zie wel wat er op het beeldscherm verschijnt. Wel raar om gewoon te loggen zonder ook maar enige inspiratie!
Tenminste zo voelt het, en toch zal het er wel zijn……..anders had ik allang op de bank gelegen met een goed boek of zo. Maar nee, de PC trok me weer naar zich toe “kom Lien….loggen!”. Misschien ook een soort van verslaving? Najaa……zal zo’n vaart wel niet lopen!
Heb blijkbaar te hard gewerkt vandaag (jaha….dat gebeurt wel eens!), te veel met cijfertjes zitten stoeien. Kan heel vermoeiend zijn hoor! Zeker met mijn huidige energie-level……. Gelukkig komt de vakantie al in het vooruitzicht…….nog een week of 5 geloof ik! Heerlijk idee om straks met m’n luie reet op een badlaken in de zon te liggen! En dan te bedenken dat je dan je uiterste best doet om je hoofd leeg te krijgen………….zo leeg mogelijk!! Wat zit ik nu te zeiken…………lukt me blijkbaar ook al gewoon hier in Holland ;-). Ga ik straks bepakt en bezakt een takke-eind in de auto zitten om helemaal in Spanje te gaan relaxen! Wat er hoogstwaarschijnlijk helemaal niet van komt, omdat we dan nog veelste druk zijn met het ‘op-de-kindjes-letten’……en dan bedoel ik niet alleen de kleintjes!
En toch………..Spanje…………hmmmmm………..het idee alleen al………..zon, zee, strand…………een terrasje………Sangria’tje bij de hand………..ma camisa negra……….OLA……… 🙂
Kaartje sturen naar alle vrienden hier in Holland…………groetjes, Lien Leeghoofd

10 replies on “Lien’s lege hoofd”

Nou, dan heb ik nog een leuk klusje deze week! Proberen de vlekken uit die van Senna te krijgen 🙂 Komt goed…….en anders de vlekkenschaar. Bij de “snotte’s” kan alles, toch?!

Laten we dat maar doen he, het idee kwam bij Pin vandaan; “Mama, mag ik met Senna samen het roze-kippie-shirt als wij naar het zomerfestival gaan?” Dus ik denk niet dat we dat kunnen verkopen Lien als de “Lotte’s” daar wel met het shirt lopen en de “Snotte’s” niet!

Die staartjes zijn idd geen punt, dat worden bij mij dan staaaarten…
En daar dat ook geld voor de benen, laten we het rokje maar voor wat het is.
Ik dacht echter wel aan de pink-tsjikkies-shirts!!! 😉

Hoe bedoel je? K3-staartjes in en een super-mini-rokje aan? 🙂 Dat eerste lukt nog wel maar dat laatste ga ik echt niet aantrekken met m’n cellulitus-benen!!!!

Mooi gesproken…… Ik ga er vanuit dat we een zondag ook in steeeeeil gekleed gaan, niet???

Wij ‘pink tjikkies’ gaan er gewoon een supervakantie van maken! En die mannen? Nou, die wennen er maar aan! 😉

Ik zeg; “Wij zijn er goed, wij hebben er zin, wij zijn er gewoon helemaal klaar voor!!”

Comments are closed.