Lien’s Smart Home

Dit is het!!!
Mars ik wil zo’n huis!!!!! Ik wil ‘t, ik wil ‘t, ik wil ‘t………. 🙂
Alhoewel………de optie om ervoor naar Dubai te moeten verhuizen is natuurlijk iets minder! Maar Lotte zegt: “introduceren in Nederland die huiskes!”
Heb net op Nu.nl het volgende gelezen:

“Stel je voor. Je komt thuis na een dag hard werken. Bij thuiskomst zetten je robotbedienden koffie, je was is gestreken en het stofzuigen is al gedaan. Iets uit een science fiction film? Nou nee. In Dubai worden zogenaamde “smart homes” opgeleverd. Voorzien van alle luxe en de nieuwste technische snufjes.”

Wordt dit echt het huis van de toekomst??? Nou, dan hoop ik dat die toekomst binnen nu en een jaar of 5 is!!! Dan heb ik er tenminste ook nog wat aan………
Op die manier kan ik gerust weer terug naar een 5-daagse werkweek! Geen probleem…….komt er ook weer meer geld binnen om de ongetwijfeld hééééél wat hogere hypotheek af te lossen! Heeft Lien er allemaal voor over……….als alle toeters en bellen thuis verder onder controle zijn. Ik hoop dan natuurlijk ook op een boodschappen-robot en een kook-robot………tja………als je het dan toch automatiseert, dan maar gelijk alles! Zodat we verder alleen nog maar de leuke dingen des levens hoeven te doen (+ een beetje werken dan…..). Enneh…..niks geen mannen-van-mars-en-vrouwen-van-venus-gedoe, gewoon een extra robot-vent uit Dubai, zou ik zo zeggen!
Dit is echt een gat in de markt!!! Mars, als jij dan alvast de beveiliging (jouw vakgebied) van deze computer-aangestuurde huizen kunt ontwikkelen, hebben we 2 vliegen in 1 klap! En een gaaf robot-huis en een hoop geld verdiend!!!
Ehhhh………..m’n fantasie slaat op hol geloof ik en aangezien de werkelijkheid momenteel er toch iets anders uit ziet, ga ik maar snel weer aan de slag :-)!