Toppers!

Terwijl Lien’s energie was gedaald tot het nulpunt door alle regen van de afgelopen dagen, heb ik me net opgedofd om zometeen te vertrekken richting Mar10e en vervolgens de Arena voor TOPPERS IN CONCERT!
Het kostte me enige moeite om de schakelaar bij mezelf te vinden……ff op het knopje drukken en ja hoor……humeur geswitched, omgekleed, opgemaakt en we gaan er weer voor……..een feestje bouwen met die mafkezen in de ARENA!
Ik zal heus niet de enige persoon zijn wiens humeur door de bakken regen (die perse deze afgelopen dagen naar beneden moest kletteren) enigszins verziekt is. En terwijl ik binnen met de kids zat te mokken hebben man- & vader-lief toch maar mooi van het rommelhok naast de garage een echte schuur gemaakt! De deuren ontbreken nog, maar het dak is al compleet klaar! En zelfs die twee hebben niet lopen klagen terwijl ze toch aardig nat zijn geworden……….
Maar aangezien we aan het weer echt helemaal niks kunnen veranderen (wat gevloek richting de weergoden heeft ook niet geholpen), moet ik me er maar gewoon bij neerleggen……..en we hebben nog 1 geluk!!!!! Het dak van de Arena kan tenminste dicht…..en Lotte gaat er dan ook vanuit dat dat het geval zal zijn tijdens een concert……….
Zo…….nu wordt het tijd om Mar10e op te gaan halen!! Amsterdam………here we come!!!!
En Lotte: DE KAARTJES NIET VERGETEN……… 😉

2 replies on “Toppers!”

Da’s nou jammer 10us!!! Probeer ik subtiel het onderwerp te mijden en dan kom jij weer aanzetten!! 🙂

“KAARTJES!!!”Dat blijft toch een lastig iets… Kaartjes voor in de parkeergleuf????

Comments are closed.