Lien & Reiki

Het blijft amazing……….
Zo mooi die Reiki!!! Heb zelf natuurlijk al vaker mogen ervaren dat het werkt, maar vanavond was het toch weer heel mooi om te zien dat het ook op de kids werkt! Jens huilt al weken als hij op bed ligt…..en dan niet zomaar 5 minuutjes hoor! Nee, onze Jens is een volhouder, die blijft gerust een uur aan de gang! Sommige mensen zullen denken “och, een uurtje!” maar als je dat niet gewend bent dan is een uur krijsen echt lang!!! Jens is niet alleen een volhouder in tijd, maar ook in volume ;-)……
Al vanalles geprobeerd, maar Lien’s bovenkamertje was nog niet op het idee gekomen om hem es Reiki te geven voor het slapen gaan. Tot vanavond dus……..en je kunt erom lachen, maar hij ligt nu muisstil als een roosje te slapen! HEERLIJK…..
Terwijl ik hem Reiki gaf, lag hij me met hele grote ogen aan te kijken…..muisstil met een blik van “wat ben je nu toch aan het doen mama?”. Alleen dat moment was al de moeite waard, zo rustig als hij daar in z’n bedje naar mij lag te kijken! Daar doe je als moeder echt alles voor!!!! En dan laat het ‘Jomanda-gehalte’ hier in huis maar wat hoger zijn dan gemiddeld, ik vind het prima! Het werkt, het is heerlijk om te doen en Jens ligt als een ware prins in z’n bedje te slapen. Ik vind het prachtig!!!