Categories
Zomaar

Man is de “SJAAK”

Dat is nu éénmaal het gezegde. Dat’ie de “SJAAK” is. Hij is dus weg. Zojuist opgepikt door een bende valslachende mannen. Wat ze precies allemaal met Man van plan zijn….geen idee! Maar dat’ie het goed te verduren zal krijgen, is wel zeker. Oh ja….en of ik toch z’n paspoort niet was vergeten klaar te leggen!!
Ook werd mij nog even nageroepen dat hij waarschijnlijk de maandag ook nog wel nodig zal hebben om een beetje bij te komen! Sjongejonge…..
Maar goed, vannacht is hij er dus niet. Één van z’n vrienden riep nog of hij z’n Falke-sokken wel had ingepakt en dat het vanavond om 21h00 allemaal zou gaan beginnen in het centrum van W’wijk. Met andere woorden…hij mag de 80 meelopen…..hihi. Dat zou ik wel een stunt vinden, als ze hem hebben ingeschreven. Maar goed, da’s dus zeker een geintje, en zo niet, dan loopt’ie toch regelrecht van het centrum van Waalwijk naar de eerste de beste kroeg, laat zich vervolgens vol lopen en bestelt dan een taxi 🙂 .
Neu dat gaat het zeker niet zijn, maar wat allemaal wel…..dat is dus ook voor mij afwachten. Morgen zullen we het allemaal horen. Want dan komt’ie dus pas weer terug.
Ik hoop in ieder geval dat’ie volgende week zaterdag weer een beetje is opgedroogd! 🙂

One reply on “Man is de “SJAAK””

Comments are closed.