Categories
Zomaar

Man in ‘t ootje genomen

Och och, wat hebben ze Man vanochtend tuk gehad! Al weken roept hij dat z’n vrijgezellenfeest volgende week is. Een week voor de bruiloft dus. En omdat dat wel eens zou kunnen kloppen, vonden de mannen dat ze hem maar eens flink te pakken moesten nemen. En daar ben ik wel voor te porren hè! Zo ben ik. Geboren grapjas 🙂 ! Beetje humor hoort er nou éénmaal bij. Vanochtend hebben ze een nep-vrijgezellendag voor hem in elkaar gezet. Ik had z’n koffer ingepakt en om 10h00 stonden zwager Raymond en vriend Barry voor de deur om hem op te halen.
Hij wist niet waar te kijken en twijfelde of hij het moest geloven. Nadat ik met een stalen gezicht vertelde dat z’n koffertje al gepakt stond, ging hij overstag. Het feit dat er maar 2 mannen hem kwamen halen was ietwat dubieus maar aangezien de rest allemaal uit de buurt van Gorkum komt, zou het natuurlijk wel kunnen dat die onderweg zouden aanhaken.
Afijn, vriend Barry gooide z’n koffertje achterin de Volvo en het span vertrok. Uitgezwaaid door (bijna)vrouw en kids. Op het laatste moment trok ik nog even de deur van de Volvo open om te vragen of hij wel een eigengemaakte kaas voor me mee wilde brengen van de kaasboerderij (Man walgt van kaas….alle soorten kaas….en ik maak hem al de hele tijd wijs dat hij ongetwijfeld naar een kaasboerderij zal gaan 🙂 ).
Ze zijn nu even naar de Roestelberg. Koffie drinken. En ongetwijfeld een biertje. Daar zouden ze hem vertellen dat het een grap is en dat het dus helemaal niet vandaag gaat gebeuren. Zometeen staat hij weer thuis op de stoep. Ik ben benieuwd……

One reply on “Man in ‘t ootje genomen”

Comments are closed.