Categories
Zomaar

Mexicaanse Griep

“En?”, vragen steeds meer mensen, “zijn jullie al in de ban van de Mexicaanse Griep?”. Om eerlijk te zijn, valt dat wel mee. Al is het besef wel aanwezig dat wij naar de grootste ‘brandhaard’ op vakantie gaan. De plek waar we het meeste kans lopen op infectie. Niet het feit dat we dus besmet kunnen raken met het nieuws-overheersende virus, maakt mij nerveus, maar wel het feit dat we vandaag dus precies 6 weken voor onze bruiloft zitten. Het zou toch, op z’n minst gezegd, uiterst slecht uitkomen als binnen ons gezin iemand ziek wordt zo vlak voor onze grote dag. Dat baart mij zo af en toe wel wat zorgen. Aan de ene kant ben ik nuchter genoeg om te weten dat wij gezond en sterk genoeg zijn om zo’n virus te kunnen handelen. Maar aan de andere kant zal er geen ambtenaar zijn die ons huwelijk wil voltrekken als 1 van ons ziek is. Laat staan dat er gasten naar ons feestje zullen komen als ze weten dat de bruid of de bruidegom de mexicaanse griep onder de leden heeft. Gezellig feestje…… 😐
Feit blijft ook dat we de komende weken toch écht vakantie zullen gaan vieren en niet alleen bij de caravan op de camping zullen blijven. Al zullen wij niet te vinden zijn in de vele aanwezige nachtclubs. Ook het drukke strand van Platja D’Aro is hoogstwaarschijnlijk niet aan ons besteed. We zullen de rustigergelegen plekjes wel gaan opzoeken. Ik hoop dan maar dat we gespaard gaan blijven van dit vervelende virus. Na 19 september vind ik het persoonlijk niet meer zo’n ramp. Liever niet natuurlijk!!!! Zeker niet gezien het feit dat Man en ik nog een huwelijksreisje willen plannen. Maar toch is dat van ondergeschikt belang. Liever dat we dat op de lange baan moeten schuiven dan het daadwerkelijke JA-woord.
6 Weken nog! Daar moet ik nog maar niet te veel bij nadenken, want dan word ik toch stiekem wel een beetje zenuwachtig. Het komt nu al zo dichtbij! Mexicaanse griep of niet!