Categories
Zomaar

Over strandlakens, witte lijnen en de kaarten

En terwijl u zich ongetwijfeld nog een keertje omdraait op uw strandlaken óf zich voor de 8e keer insmeert met zonnebrand óf zich al aan het voorbereiden bent op het lopend buffet van vanavond, zit ik nog op m’n werk. Nog 2 hele weken. Ze zijn zwaar. Die laatste loodjes. Het is lang geleden dat ik zóóó ontzettend aan vakantie toe was. Maar ik begrijp ook wel dat de klok écht niet sneller gaat lopen door te zeuren. Bovendien valt er nog genoeg te doen voordat ik m’n kantoordeur voor 3 weken achter m’n derrière kan dichtdoen. Ook de ondernemingsraad zal pas begin september met hun advies richting Management komen ten aanzien van de aangekondigde ontslagrondes. Reden te meer om eerst nog maar eens even lekker op vakantie te gaan. Even de boel de boel. Wie weet wat voor leuk kadootje ze straks hebben op m’n bruiloft. “Gefeliciteerd met je huwelijk Lien en het kadootje is je oprotpremie!”. Dat zou wat zijn 😉 . Alle gekheid op een stokje………blij zou ik er natuurlijk niet van worden, maar als het feit er ligt, dan dealen we daar ook maar weer mee. Daar zijn ze trouwens hier in Brabant toch zo goed in. In dealen. Kijk maar naar Yuri. Oeps…….deze is misschien wat onder de gordel. Maar wat een lullo is dat zeg! Heb je het zo voor mekaar. Een heel leven voor je. Als topsporter. Een goddelijk lichaam en waarschijnlijk ook nog het nodige aan gelden op de bank. En dan maak je er vervolgens zo’n zooitje van! Jammer……….en eigenlijk ook een beetje zielig……….
Vooral omdat ze bij ons in de buurt nogal van de grapjes zijn. Over dat bijvoorbeeld de witte lijnen missen op de snelweg bij Waalwijk……omdat Yuri is langsgeweest. En ik moest hier niet om lachen hoor! Echt niet! Ik schudde alleen een beetje heen en weer op m’n stoel. Een piepklein beetje maar.
En oh….vergeet ik hier bijna te vermelden dat de trouwkaarten onderweg zijn! Och och, ze kwamen zaterdag binnen. Helemaal leuk. Ze zijn dus onderweg. Mocht u nou morgen niks in uw brievenbus hebben ontvangen……dan trekt uw plan :). Goh, ben ik alweer zo gevat. Zit ik hier weer een ietsiebietsie te schudden op m’n bureaustoel. Komt waarschijnlijk omdat ik zo aan vakantie toe ben. Er komt gewoon niks zinnigs meer uit m’n handen. En m’n hoofd. Wat ik overigens heel erg graag neer zou leggen op een strandlaken………………maar dat terzijde