Categories
Zomaar

Van de bruidsjurk in de tuinstoel

Had ik daar toch even beterschap beloofd!?! Valt niet mee, lieve mensen, valt niet mee. Wie gaat er nou met dat mooie weer zitten bloggen??? Niet dat de laptop niet mee naar buiten kan, maar veel zie je niet op zo’n scherm met die felle zon. Bovendien was het zwembad in de tuin en de waterballonnen en de bellenblaas en de lekkere luie tuinstoel veeeeel aantrekkelijker. Wat een heerlijk weekend hebben we achter de rug. Ik ben helemaal bijgetankt. En dat was nodig….na zo’n drukke week. We hebben het hele weekend dan ook in de achtertuin vertoefd. Gewoon verder niks ondernomen. Was ook niet nodig….de kindjes hadden alles wat ze nodig hadden right in de backyard. En bovendien ben ik zelf al entertaining genoeg 😉 . Ik weet niet wie er meer plezier aan de waterballonnen heeft beleefd, de kindjes of ik!
Om nog even terug te komen op vorige week. Wat was ik trots op onze kleine grote meid. Wat stond (lag) ze te stralen op dat podium alias Doornroosje. Totaal geen plankenkoorts en dat is fantastisch om te zien. Ik was gewoon een beetje ontroerd toen ze allemaal binnen kwamen lopen.
En toen vrijdag. Eerst een bezoekje aan de schoolarts. Och och, die lieve mevrouw had gelijk door dat we met een bijdehandte tante van doen hadden. Ze praatte honderduit….ik hoefde zelf bijna niets te zeggen of toe te lichten. Onze kleine grote meid deed haar verhaal wel even. Alles was verder prima in orde. Niet dat ik anders had verwacht, maar toch….je weet maar nooit. Oh ja…en haar geschatte lengte voor later is 1,72m. Daar was ik stiekem heel benieuwd naar. Ze is nu (op 6,5 jarige leeftijd) namelijk al 1,25m en ik was een beetje bang dat ze straks nog groter dan manlief zou worden.
Als klap op de vuurpijl mocht ze vrijdagavond ook nog mee naar de bruidsboetiek. Ze keek haar ogen uit bij al die prachtige jurken. Tot haar grote spijt had mama geen echte prinsessen(lees: Sissi)jurk uitgezocht. Die vond ze toch wel het aller allermooist. Maar mijn creatie werd toch ook goedgekeurd door de jury…….bof ik even!