Lien’s zelfbeeld

Lees ik net in de Cosmo: “voel jij je ook een 6, terwijl je een 10 wilt zijn?”
Nou nee………daar heeft Lotte geen last van!!!! Voel me A) geen 6 en ik wil B) helemaal geen 10 zijn!!! Kom op zeg wat een onzin….. Natuurlijk zijn er altijd dingen die je zou willen veranderen aan je uiterlijk, natuurlijk vind je altijd wel iets niet mooi aan jezelf en natuurlijk zijn borsten cup D aantrekkelijk dan cup B!!!! En dat die eens zo mooie cup C inmiddels door 2x borstvoeding is gezakt naar een niet zo stevige cup B dat is een feit. Maar om daarvoor nou meteen onder het mes te gaan en jezelf helemaal te verbouwen……dat gaat Lotte echt te ver. Ik respecteer de keuzes van anderen hoor, maar als ik puur naar mezelf kijk……..nou nee……bedankt! Geen plastische chirurg die ik daar voor de lol ff in me laat snijden……. Al erg genoeg dat ze na de laatste bevalling alles weer netjes aan mekaar moesten hechten, waarvoor ik bij deze nog de complimenten aan de gynaecoloog verschuldigd ben.
Dan rest nog de vraag waarom je in godsnaam een 10 zou willen zijn? Dan heb je toch ook nooit rust? Bovendien als je een 10 bent, wil je dat waarschijnlijk ook blijven………volgende probleem………ouder worden we allemaal……..gebeurt vanzelf……….dan maar weer ieder jaar een faceliffie doen? Waar houdt het dan op?
Nee, ik ben tevreden……ik geef bij deze mezelf gewoon een 8 en dat is prima! En tegen iedereen die het niet met me eens is of wie het niet bevalt, zegt Lotte: “wen d’r maar aan”!

3 replies on “Lien’s zelfbeeld”

Ik dacht al Mars wat liggen wij toch op de zelfde golf-leeftijds-24-jaars-lengte!!!

Comments are closed.