Categories
Zomaar

En daar zit ik dan…….

….te wachten op Horsten Meubelen! Vandaag, of betergezegd vanmiddag, komen de tafels terug. Man heeft het telefoontje aangenomen en ik heb dus geen idee of de tafels gerepareerd terugkomen óf dat er helemaal nieuwe geleverd gaan worden. Ik ben benieuwd. Aan de ene kant ben ik superblij dat er straks weer een normale eettafel binnen staat. En niet zo’n pietepeuterig klein wiebelig rotding. Natuurlijk was ik blij dat er zo lang een leentafel kwam, maar na zo’n 4 weken met dat kloteding te hebben gezeten, ben ik het nu wel zat. We hebben tenslotte niet zoveel geld betaald om al weken met rommel in huis te zitten. Maar aan de andere kant baal ik dat ik dus thuis zit met dit mooie weer! Hopelijk ben ik straks een heel gelukkig mens met de nieuwe of herstelde tafels! Fingers crossed.
En dan die Koninginnedag van gisteren. Sjonge….wat een drama. Het beloofde een superdag te worden, tot die ene mafkees had bedacht op een menigte toeschouwers in te rijden. Volkomen onschuldige mensen heeft hij uit het leven gerukt en (ik mag het misschien niet zeggen) gelukkig heeft hij zelf ook het loodje gelegd. Klaar! Wegwezen met zo’n idioot. Opgeruimd staat netjes.
Toch hebben wij er met ons gezinnetje nog een leuke dag van gemaakt. We zijn na de aubade (jaja wij hebben ‘gezongen’ voor de Queen) en de ballonnen lekker richting Scheveningen gereden. Even uitwaaien op het strand. En dat was heerlijk. De kids vermaakten zich prima in de branding en op het strand. Het zand zit volgens mij nog steeds in hun oren! Het woord ‘luisteren’ komt namelijk vandaag niet voor in hun vocabulaire :-s . De strafstoel met de kookwekker ernaast is al veelvuldig gebruikt deze ochtend…..je moet toch iets! Lang leve de vakantie…….en m’n mooie tafels natuurlijk :-)