Lien’s Dove

“Mars, moet je es kijken naar die benen van Mar10e!!!” zei ik zaterdag op het feestje van Jens!
Niet normaal meer………..zo bruin!!!!! “En daar moet ik dan mee naar de sauna” dacht ik natuurlijk meteen! Loopt Lien Witvis dan mooi voor schut of nie?????
Bleek het gewoon uit een flesje te komen……die bruine benen……..nieuw spul van DOVE! “Mars, zo’n flesje moet ik ook nog ff halen vandeweek!” was natuurlijk meteen mijn reactie. Intussen zitten we al op woensdag……halverwege de week…….en zaterdag is het al zover……..onze ‘pimp-up-the-mama’s-dag’! Dat gave spul van DOVE nog steeds niet aangeschaft, dus ik vrees dat er niks anders op zit dan gewoon maar als Lien Witvis naar de sauna te vertrekken. Bovendien weet ik natuurlijk ook niet wat dat spul gaat doen als je daar uitgebreid in een Turks Stoombad zit te weken! Wie weet worden het wel van die vieze vlekken en dan weet ik niet wat erger is………..wit of gevlekt……..hmmmmm………Dalmatiërs vinden ze ook altijd erg schattig, dus misschien is gevlekt wel niet zo’n slechte optie ;-)!
Dat dat nieuwe spul van DOVE er moet komen is zeker, maar misschien is het juist beter daar maar es na ons sauna-bezoekje mee te beginnen. Dan zijn de porieën inmiddels weer helemaal schoon………..klaar om opnieuw volgepropt te worden met allerlei rotzooi, die je zogenaamd ‘mooi’ moeten maken! Ach ja………….wie niet mooi is moet slim zijn…………wie niet bruin wordt ook………….gaaf man: bruin worden via een bodyllotion!

10 replies on “Lien’s Dove”

Najaa………..ik denk dat witte Lotte naast bruine Lotte al genoeg gevlek geeft! 10us jij hebt toch niet echt de hele week lopen smeren he?! Je wilt toch niet zeggen dat die benen nu nog bruiner zijn dan zaterdag??????? Ho stop……het zou verboden moeten worden! 😉

Nee, schat….wit met bruine vlekken = “wit met bruine vlekken”.
Bruin met witte vlekken = “Ik ga toch zegge, bruin met woahitte vlekke swa!!!”

Oh… lekker, lief van jou. Maak niet uit wit met bruin of bruin met wit. Wat jij wilt, zeebanket gogolaaa!!! Jij bent een lieffie….

Nou daar zit ik dan met m’n bruine-uit-een-flesje-dove-benen. Ik weet of ik er na het bovenstaande nog wel zo blij mee moet zijn. Dat ik een week voor de pimp-up-dag ben begonnen met smeren. Ik zeg; “Dat wordt een staalborstel vanavond!” Nou dan maar gewoon vlekken zeker… En ehh ik had m’n zonnebril al klaarliggen hoor. Dat staat natuurlijk wel intressant onder het genot van een sauna-flip!!!

Als ik teveel licht geef, dan zetten ze maar een zonnebril op!

En nee…….ik neem geen bier mee! Voor je het weet is die bierbuik weer terug!

P.S. Als je dat spul gaat halen, neem je dan gelijk effe een nieuw vustje bier mee? 😉

Comments are closed.