Lien’s Miljoen

Hebben jullie je wel es afgevraagd wat je zou doen met een miljoen?
Zat in de Cosmo vorige week een artikel te lezen over hoeveel kans je hebt om miljonair te worden!
Nou……….als ik het patroon zo’n beetje kon begrijpen………is mijn kans ongeveer 0,0%………..tja, dan doen we het maar met wat minder ๐Ÿ˜‰
En zeg nou eerlijk………dat ik arm ben geboren, daar kan ik niks aan doen……….maar dat ik samen ben gaan wonen met iemand die net zo weinig geld heeft……….da’s natuurlijk oerstom!!!! Je kunt je natuurlijk ook afvragen of die rijke jongens niet iets te compenseren hebben met hun geld!!!
Er is nu ook zo’n reclame op de radio van de Staatsloterij……….dan ondervragen ze een aantal mensen……..die moeten dan ff vertellen wat ze zouden doen als ze de jackpot zouden winnen! Eรƒยฉn zo’n gast geeft het volgende antwoord: “maakt niet uit, als het maar groot, dik, duur & associaal is”! Waarom moet ik dan altijd gelijk aan Marcel denken?????????
Hij zou dan meteen een Porsche 911 cabrio kopen en vindt dan dat ik daar in moet rondrijden! Hij heeft zich nog geen seconde afgevraagd waar ik de 2 autostoeltjes, kinderwagen, buggy enzovoorts moet laten. En ik kan hem verzekeren dat als je dan in je stoere 911 met open dakkie rondblaast, het echt niet charmant & sexy is als de buggy er rechtop uitsteekt!!! Neu……..mij zegt dat dan echt helemaal niks……….ik ga voor praktisch……….en als t’ie dan zo nodig een Porsche mot………doe dan maar een Cayenne, kan tenminste iets in!!! Wat dat betreft kun je voor mij beter een Vito kopen ๐Ÿ˜‰
Nee, wij moeten zo’n prijs gewoon maar niet winnen………..want ik weet zeker dat ik dan onuitstaanbaar word (of was ik dat al?)!!! Ga natuurlijk eerst nieuwe vrienden kopen…..hihi……geintje hoor…….degene die we hebben kunnen er best mee door (alhoewel Barry……..niet meteen voor ieder ding 8 euri gaan vragen he? :-))
Bovendien zal ik eerst weer es zo’n lot moeten kopen, voordat ik รƒยผberhaupt de jackpot kan winnen! Dussehh……..dream on Lien!

Lien’s goeie morrege!

Bedankt……………STENDERS VROEG !!!!!!!!!
Met je live optreden van Henkie…………………………ben ik mooi klaar mee!!!!
Krijg dat nummer dus vandaag echt niet meer uit m’n hoofd……….jullie zullen hem ook wel kennen…………..
“en………de trappers van de ketting van de assen van de spaken van de velg van de banden van de wielen van de fiets van Piet van Pa…….zijn zojuist gepasseerd……….en de trappers van de ketting van de assen van de spaken van de velg van de banden van de wielen van de fiets van Piet van Pa…….zijn zojuist gepasseerd”
Gaat helemaal nergens over………en als ik dan zo’n nummer hoor, snap ik helemaal niet meer waarom ik ben gaan carnavallen ๐Ÿ˜‰
(By-the-way……Patrick……als gepassioneerde ligfietser………is dit iets voor op je Ipod? ;-))
Henkie zou nog een tweede nummer gaan zingen, maar godzijdank was ik toen al op m’n werk gearriveerd………..
Begin nu toch serieus te overwegen of ik niet naar boven de rivieren moet gaan verhuizen!!!
Ehhhmmmm…………….ECHT NIE !!!!! Dat Brabantse bloed gaat er nooit meer uit en dan zijn we maar 1x per jaar “zo zot as nen bรƒยกรƒยกndkai” oftewel zo gek als een deur! Marcel heeft z’n inburgeringscursus inmiddels ook met een voldoende afgerond, dus die kan ook met een gerust hart onder de Brabo’s vertoeven…….
Aan al onze vrienden van boven Maas & Waal…………WEN D’R MAAR AAN ! hihi

Tijdens de pret!!!

0_002_edited_240.jpg
Sommige mensen moesten gewoon werken…..jammer Barry!
0_004_240.jpg
Biertje??
0_005_edited_240.jpg
Zuslief & man….ook niet meer helemaal helder ๐Ÿ™‚
0_013_edited_240.jpg
Ons buurmeisje……
0_029_edited_240.jpg
Tja……..kusje?
0_036_edited_240.jpg
Hij smaakte goed……..de ladies hadden lol…… ๐Ÿ˜‰
0_041_edited_240.jpg
Samen met Nicole……pas op of ik schiet!

Uncategorized

Voorpret….

img_1576_240.jpg
Well, it’s one for the money…. ๐Ÿ˜‰
img_1578_240.jpg
Hot in the city, tonight!!
img_1581_240.jpg
Het feest kan beginnen….want wij zijn binnen……

Uncategorized

A.G.N.L.S.D.L.O.

Briljant…………..een als Bob de Rooij verkleedde fotograaf (nou ja, moet eerlijk bekennen dat het er vrij natuurlijk uitzag, dus misschien niet eens zo verkleed ;-)) had een bordje op z’n rug dat’ie alleen naaktfoto’s maakte en de letters A.G.N.L.S.D.L.O.
Hoe kom je erop????? Echt…..als ik een prijs voor de origineelste outfit mocht uitreiken dan had deze gast ‘m gewonnen!!!

AsGeNieLachtStoaD’rLelekOp !!!!

Ik weet niet of hij nog gescoort heeft met het maken van naaktfoto’s, maar gelukkig was ik niet zo bezopen dat ik dat heb laten doen…………tenminste………..dat denk ik………. ๐Ÿ˜‰
Nee hoor, ik heb goed aangevoeld op welk moment ik beter kon overstappen op cola (zonder malibu) en water…….
Helaas kan ik dat niet van vriendje-lief zeggen. Die zat echt helemaal knock-out bij de garderobe….
Een aantal vrienden van ons kwamen mij op de dansvloer waarschuwen dat Marcel kwijt was!!!! “nou” dacht ik “dat zal zo’n vaart niet lopen” en ikke lekker verder met lol maken! Totdat het toch duidelijk was dat het beter was als Marcel naar huis ging, dus zo gezegd zo gedaan………jammer………voor hem dan………..
Nicole had haar kleine digitale fotocamera meegenomen, dus er zullen ook nog de nodige “tijdens” & “after” foto’s volgen, wat dan tevens als bewijsmateriaal gebruikt kan worden (vooral tegen Marcel natuurlijk)……
Ben erg benieuwd hoe laat iedereen vandaag is “opgedroogd” van gisteravond………
CARNAVAL………tot volgend jaar………ik zeg: “ik ben er goed in!”

Uncategorized

Carnaval !

Nou……..zit ik dan……..03h50 in de morgen (zondagmorgen!)…..
Kom net uit de douche en zit een eierkoek te eten (verrek altijd van de honger na het stappen oftewel na de nodige alcohol) !!
Toch knap dat ik hier gewoon zit te “loggen” …..als jullie het me zouden horen zeggen, dan is het toch echt met een zekere tongval…….. ๐Ÿ˜‰
De avond begon een beetje tam, maar naarmate de avond vorderde (en natuurlijk na de nodige consumpties….nee….heb niet over spa-rood) kwam het los en werd het kei-gezellig (waar ik al bang voor was).
In het begin van de avond stond iedereen elkaar een beetje te bekijken/bewonderen……er zaten werkelijk prachtige creaties tussen.
Maar zus-lief en ik waren toch ook behoorlijk origineel……..er liep in ieder geval geen 2e exemplaar rond…….nou is dat ook vrij lastig bij zulke rare types als wij (wat een zelfkennis zo laat op de avond…….sorry vroeg in de ochtend bedoel ik).
De foto’s uploaden moeten jullie nu echt niet van me verwachten, want dat gaat me nu toch boven m’n pet……….sorry!
Man-lief had het om een uurtje of รƒยฉรƒยฉn helemaal gehad en wilde naar huis! Geen punt…..Lien was net warmgelopen…..die wilde nog echt niet naar huis!!! Mars in een auto gezet en ikke nog even lekker gehost, gedanst, gedronken en een hoop onzin uitgekraamd……oeps…… Ik ga niet zo vaak op stap, maar als het dan toch gaat gebeuren……..tja dan ga ik ook echt los en komt er toch een soort van “feestbeest” naar boven…..
Al met al een geslaagde avond – op het lange wachten op een taxi na dan – maar ook dat was niet zo vreselijk erg…..heb erg veel lol gehad met de rest van de wachtende en naar-huis-gaande feestgangers. Kon eigenlijk van iedereen wel een lift krijgen, maar ik vrees dat het niet naar huis was ๐Ÿ˜‰
Weltrusten allemaal……..

Proficiat – ELS

Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de Gloria, in de Gloooooria, in de Gloooooria!!!
Hieperdepiep HOERA, Hieperdepiep HOERA, Hieperdepiep HOERA……….
Els………..van Harte Gefeliciflapstaart met je verjaardag………
Hopelijk heb je je ontbijtje op bed al gehad ๐Ÿ˜‰
Vanmiddag komen we een stukje taart eten en kijken of je buik al is gegroeid…….
Kunnen we ff lekker “baby-talken” ๐Ÿ™‚

Oranjekoorts

Heerlijk!!!
Na Ireen Wรƒยผst & Marianne Timmer nu ook goud voor Bob de Jong in Turijn!!!
Goed hoor……..ik kan echt genieten van al dat oranje op de tribune en natuurlijk op de baan……petje af! (als ik er 1 op zou hebben)
Wat is dat toch met ons Hollanders? De aanloop naar de olympische spelen zijn nog vrij rustig verlopen, maar zodra er echt medailles verdiend gaan worden, dan zit toch iedereen voor de buis….including me!
Nou is mijn favoriete sport ook ‘naar sport kijken’ dus wat dat betreft kom ik nu wel aan m’n trekken……. Ben eerlijkgezegd niet de enige binnen ons gezin die graag KIJKT naar sport.
De enige lichaamsbeweging die Marcel consequent heeft, is met z’n rechterduim op de afstandsbediening (gaan we weer ;-)) om tijdens de reclames van net te kunnen wisselen bij het autoracen! Zodra die racemonsters van de formule 1 of de A1GP staan te brullen aan de start, heeft Marcel z’n stekje gevonden op de bank………..biertje en een bakje nootjes (cashew) bij de hand en verder is hij niet meer aanspreekbaar…….
Een jaartje terug kwam hij met het idee om een DVD-recorder aan te schaffen (je-weet-wel-lijstje), met als excuus de ‘niet-zo-gezellige zondagen’ waarop hij dan mooi de races kan opnemen en wij toch wat leuks zouden kunnen gaan doen! Beter argument had’ie niet kunnen bedenken!!!!
Ding aangeschaft……….mooi ding……..niks mis mee……….doet ‘t goed……..wordt gebruikt…………MAAR ALLEEN NIET OM DE RACES OP TE NEMEN !!!!! Het sfeertje om het ‘live’ te kunnen zien, gaat toch boven het ‘s-avonds kijken vanaf de recorder………zucht!
Denk dat er maar 1 ding op zit Lien: “Wen d’r maar aan!”

Uncategorized

Lien Poetsdrift

Nestdrang?
Het huishouden runnen met 2 kleine kinderen die je echt geen seconde met z’n tweetjes alleen kunt laten, valt me soms best zwaar………ik vind het dan ook ongelofelijk dat er echt van die oermoeders bestaan bij wie zo’n huishouden op rolletjes loopt.
Ik hoor niet bij dat ras! En ik kan niet zeggen dat ik het niet van thuis heb meegekregen want m’n moeder is wel zo’n supermens…..die gen zijn ze alleen bij mij vergeten te plaatsen!
Eigenlijk wil ik ook wel zo’n opgeruimd, glimmend, gepoetst huis waarvan de ramen glashelder zijn zonder vette vingertjes enz.
Huur dan hulp in……zul je zeggen! Het ergste is……..die hulp heb ik al!!!!!! Een hele lieve vrouw komt 1 ochtend in de 2 weken bij mij poetsen. Maar zeg nou eerlijk………dat is gewoon nog niet genoeg! Maar zelfs al zou ze iedere week komen dan nog blijft er een hoop over om zelf tussendoor te moeten regelen/doen.
En om eerlijk te zijn als ik dan door de bomen het bos niet meer zie, dan laat ik helemaal alles versloffen en word ik erg onverschillig!
Echt met zo’n idee van “het is nou toch al een puinhoop……..BOEIEN”………….Ken je dat????? Vast niet……… ๐Ÿ™
En dan wanneer het echt niet langer kan, dan breekt gelukkig die maandelijkse periode weer aan (ik hoef jullie vast niet uit te leggen welke periode ik bedoel………chocolade-infuus, wisselend humeur, prikkelbaar….enz. enz.) met de bijbehorende nestdrang!!!
Ik kan je verzekeren dat gedurende zo’n dag (helaas duurt dat bij mij maar 1 dag) je mij beter niet kunt storen, want dan gaat Lientje als een wervelwind door het huis sjeesen met stofzuiger, stofdoeken, emmer sop en dweil om dan vervolgens het idee te hebben dat het er weer weken tegen kan (niets is minder waar helaas)………
Nee………wat dat betreft zullen ze mij niet snel de nickname “Lien poets” geven!
Dus luitjes ik zeg: “Lien is er niet goed in en wen d’r maar aan!” ๐Ÿ™‚

Lien’s Silver Boots

Het is me wat………..die Carnaval……….
Eindelijk geslaagd voor een outfit, dan komt het volgende probleem!!
WAT VOOR SCHOENEN DOE IK ER IN HEMELSNAAM ONDER ???????? Ik blijf immers een vrouw hรƒยฉ?! Inmiddels al witte net-kousen erbij gekocht (lekker sexy….;-))
Nou heeft zuslief een soortgelijke jurk als ik, en die is op het briljante idee gekomen om een paar oude laarzen zilver te spuiten met een bus autolak!! SUPER……..ik dus ook een paar oude laarzen gezocht en ja hoor, m’n lieve zwager spuit vandaag de mijne ook zilver!
Zal een mooi stel worden………die zus van mij en ik!!! Hepie & Hepie is er echt niks bij…….. ๐Ÿ˜‰
Voor vertrek zullen we een paar mooie foto’s schieten (trekken voor de Belgen onder ons) en ik beloof jullie……ze komen op m’n log!
Ben wel heeeeeeeeel erg benieuwd naar dat Deurzakkersfeest. Het laatste feest dat ik bij RKC heb gehad………daar heb ik minder goeie herinneringen aan ๐Ÿ˜‰
Nou ja………..betergezegd………geen herinneringen, want ik weet er niet meer zoveel van…..OEPS!
Was niet zo’n goed idee om na ruim een jaar geheelonthouding (van alcohol dan) door een zwangerschap en een periode borstvoeding eens helemaal los te gaan op het 30-jarig jubileum van Barry! Ik had zowat alles door elkaar gedronken en in hoeveelheden die nou echt niet bij een jonge moeder passen!!
Efin……..jullie begrijpen het resultaat……strontlazurus………..
Ik ga het zo ver (ondanks carnaval!!!!!) niet laten komen deze keer…..
AS GE MAR LOL HET……..zullen we maar zeggen!